În fiecare an, Pitti Immagine Uomo deschide calendarul internaţional de evenimente fashion. Salonul rămâne o referinţă autentică în moda masculină internaţională ce stabileşte direcţia creativă pentru brandurile de top.
Receptiv la nou, Viggo a participat la cea de-a 93-a ediţie a târgului, surprinzând dinamic actualele tendinţe şi evoluţia estetitcă a preferinţelor vestimentare. Fără a semăna cu niciun alt eveniment, adunarea bianuală din cadrul Pitti Uomo trasează linia narativă a viitoarelor colecţii premium.

Astfel, a devenit deja o tradiţie ca Viggo să se alăture marilor nume din zona fashion ce sunt urmărite de armatele de fotografi, în încercarea de a surprinde eleganţa la cel mai înalt nivel. Din 6 în 6 luni, Pitti immagine Uomo găzduieşte întâlnirile dintre creatorii şi consumatorii de modă de calitate. Cu toţii posedă un simţ înnăscut pentru frumos, dar fiecare are o viziune proprie asupra cuvântului fashion. Profesionişti din domeniul modei, trend-setteri, jurnalişti, buyeri, stilişti vestimentari, aceştia sunt doar câţiva dintre participanţii care se întorc din Florenţa cu bagajele pline de inspiraţie.

A VII-a artă a fost tema ediţiei din ianuarie 2018, întreaga manifestare Pitti Uomo punând accentul pe relaţia dintre fashion şi cinema. Moda are puterea de a renaşte sub influenţa acelor style icons care ne-au fascinat pe marile ecrane.

 

Stilul Viggo şi-a găsit din nou locul printre Pitti People, într-un cadru dominat de eleganţă clasică şi “streetwear”, dar şi de contrastul de personalităţi şi abordări vestimentare. Ȋn această atmosferă amicală, participanţii nu privesc moda ca pe un produs, ci ca pe un mod de relaţionare între generaţii şi culturi diferite.

 

 

Surprinzând dinamic actualitatea din lumea modei pentru bărbaţi, Viggo a trăit la maxim intensitatea zilelor petrecute în Florenţa. Faptul că, pe lângă Pitti Uomo, oraşul are mult mai multe de oferit, transformă orice plimbare într-o sursă de energie şi entuziasm. Inspiraţia se regăseşte la tot pasul şi se va reflecta în design-ul colecţiilor viitoare, dar şi în ceea ce pasionaţii de stil vor purta în sezoanele următoare.