Suntem siguri că îți imaginezi deja ziua în care îți vei uni destinul cu jumătatea ta. Poate chiar ai fost inspirat de un costum de mire dintr-o revistă sau dintr-un film. Niciun detaliu nu este prea mic când vrei să introduci o notă de rafinament în firul evenimentelor.

Ready to Wear

Dacă timpul te presează sau cauți varianta cea mai prietenoasă cu bugetul tău, linia vestimentară Viggo Ready to Wear este o soluție eficientă.

Viggo impresionează prin paleta bogată de culori, texturi și modele, oscilând între clasic și neconvențional. Produsele premium devin accesibile printr-un raport calitate-preț excelent.

Made to Measure

Cu toate acestea, puțini sunt domnii cărora produsele de la raft li se potrivesc perfect. Experiența găsirii costumului ideal îți poate consuma mai multă energie decât îți imaginezi și, pe deasupra, ajustările minore sunt implicite.

Dincolo de latura practică, o zi unică presupune o ținută unică. Cu serviciul de croitorie private Viggo Made to Measure și fără a face rabat de la calitate sau estetică, vei crea imaginea impecabilă din albumul vostru foto.

În acord cu sezonul, tematica nunții și decorul locației, costumul va fi realizat pe măsura personalității și conformației tale.

Selectarea țesăturii dintr-o colecție de peste 5000 de opțiuni este urmată de alegerea fiecărui detaliu de design.

Începând cu tipul de construcție, fie aceasta half-canvas sau full-canvas, totul se personalizează: tipul reverului, numărul și modelul de nasturi, buzunarele, căptușeala, butonierele, chiar și ața folosită în coaserea nasturilor sau a căptușelii.