Dormeuil EXEL: Țesătura viitorului

Pas cu pas, stilul clasic și-a pierdut reputația, iar acest lucru se datorează, în mare parte, globalizării și accesului tot mai simplu la informație. Noțiunea de trend s-a strecurat, din ce în ce mai brusc și mai agresiv, în rândul noilor generații, generând spațiu pentru o nouă viziune asupra propriei înfățișări. Subit, tricoul a luat locul cămășii, iar sneakerșii au luat locul pantofilor. Subit, confortul a ajuns să primeze în fața aspectului și, automat, a stimei de sine. Subit, locul croitorilor a fost luat de industria mass-market, adică de mașinării. Ce este greșit aici?! Volatizarea disciplinei individului, aflată într-o strânsă conexiune cu ceea ce îmbracă, implicit a felului în care se poartă în societate sau viața personală.

Cu toate acestea, există întotdeauna acel moment în care fiecare primește o a doua șansă. Lungi, dese și lipsite de speranță au fost încercările costumului de a-și face din nou recunoscute valoarea și caracterul atemporal. De la croitoriile clasice de pretutindeni, până la noile tehnologii de producție Made-to-Measure sau producții de serie, de la blogerii în domeniu și până la campanii de marketing televizate, fiecare dintre acestea își propune să întipărească, în mintea bărbatului de astăzi, avantajele survenite purtării mai dese a costumului. O influență deosebit de importantă în acest sens o au producătorii de țesături. Conștienți de importanța pe care bărbatul o acordă acum confortului, întreaga atenție a acestora s-a concentrat asupra descoperirii unei modalitatăți prin care costumul devine nu doar o plăcere vizuală, ci și una senzorială. Ce ați spune dacă acel costum care nu doar că arată bine, ci este și foarte confortabil, există?! Ei bine, pregătiți-vă să purtați costum în fiecare zi, fiindcă Dormeuil, una dintre cele mai apreciate case cu tradiție în furnizarea de țesături, a lansat EXEL, prima țesătură 100% naturală cu un factor de extensie de până la 20%!

Ceea ce diferențiază țesătura elastică natural de cea cu o elasticitate dată de un material sintetic este, în primul rând, rezistența în timp. O țesătură ce are în compoziție sintetic va arăta acest lucru la nu mult timp după purtare, fie prin scămoșare, fie prin incapacitatea acesteia de a reveni la forma inițială, modificându-și aspectul în zonele de tensiune: coate, genunchi, posterior. Caracterul inovativ al noii țesături de la Dormeuil dăinuie exact în acest avantaj. Indiferent de numărul de purtări, de activitatea desfășurată sau numărul de mișcări investite în respectiva activitate, elasticitatea naturală va ajuta materialul să revină la forma inițială.

Gândiți-vă doar la posibilitățile nelimitate de purtare a unui costum, a unui sacou sau pantalon de genul. Imaginați-vă confortul pe care îl va aduce în viața de zi cu zi, fie că vorbim despre o zi obișnuită de muncă sau de drumul de acasă către birou(pe bicicletă), fie că vorbim despre o seară de club când pofta subită de dans ne acaparează, fiecare dintre activitățile de acest gen se va desfășura cu o lejeritate absolută și într-o manieră deosebit de elegantă.

Super flexibilitatea și extensibilitatea ţesăturilor Exel este rezultatul unor tehnici de prelucrare unice, care pun în valoare și exploatează elasticitatea naturală a fibrei de lână. Aceasta este mai departe amplificată de tehnologia de vopsire, o artă în adevăratul sens al cuvântului, menită să pună la dispoziția designerilor avantajele naturale ale materialului. Spectrul albastru este o reflexie a cerului, a oceanului și a mediului marin, în timp ce pastelurile de vară sunt desenate pe nuanțe de roz, griuri și bejuri care devin vârful de lance al eleganței contemporane.

Avantajele colecției Dormeuil Exel:

  1. Elasticitate 100% naturală
  2. Lână pură cu două tipuri de finețe: Super 110’s și Super 130’s
  3. Țesături care își păstrează forma inițială
  4. Rezistență supremă la șifonare
  5. Confort nelimitat
  6. Tehnologie de ultimă oră de țesere
  7. Finisaje premium
  8. Paletă complexă de culori și nuanțe

Vă invităm să descoperiți experiența unui costum croit pe comandă, dar și emoția dată de țesăturile premium cu totul exclusive, în showroom-urile Viggo din bd. Lascăr Catargiu nr. 2, AFI Palace Cotroceni și Băneasa Shopping City!