Noi, românii, suntem un popor cu o dorință adânc înrădăcinată de a petrece, indiferent de cum alegem să o facem. De aceea, vara este deliciul pe care îl așteptăm în fiecare an cu entuziasm și care, pentru cei care țin la eticheta personală, atrage după sine o serie de provocări. Pentru că, în anumite momente, temperaturile pot atinge pragul irezistibilului, Viggo vine cu o propunere de elemente vestimentare esențiale verii 2017, a căror versatilitate și șarm le fac potrivite diferitelor circumstanțe.

Sacou (Loro Piana) 1499 lei, Cămaşă (ţesătură Italia Monti) 549 lei, Pantalon 399 lei, Sneakers 799 lei

Pentru ținutele tale de vacanță, am pus accentul pe puterea clasicului ce surprinde prin culoare. Piesele cheie pe care ți le recomandăm sunt sacoul din țesături estivale, cămașa din in, pantalonii chino din bumbac și jeanșii. În imaginea de mai sus, nuanța sacoului aduce un strop de nonconformism. Fără pernițe de umăr și realizat din lână și mătase, acesta este un element care emană prospețime atât în ținutele de zi, cu un pantalon chino, cât și în cele de seară, cu un pantalon clasic, din lână sau in. În alegerea unui sacou de vară este imperios necesară atenția la detalii. Viggo mizează nu doar pe folosirea celor mai bune stofe naturale, ci și pe cele mai mici detalii de construcție – buzunarele aplicate, butonierele funcționale sau căptușeala în contrast fiind doar câteva exemple.

Cămăşi 100% in (ţesătură Italia Monti) 549 lei

Un alt element de referință pentru această vară este cămașa din in. Încă privită cu reținere, aceasta reușește să își croiască treptat drumul în garderoba domnilor. Simplitatea și versatilitatea sunt caracteristicile ei cheie, iar confortul pe care îl asigură în zilele toride este incontestabil. De la culori uni de bază precum albul, griul sau bleul și până la dungi sau buline multicolore, cămășile din in 100% din noua colecție Viggo sunt croite pe un tipar modern, dar relaxat – Comfort Fit.

Cămaşă in (ţesătură Italia Monti) 549 lei, Cămaşă bumbac (ţesătură Italia Monti) 449 lei, Jeans 599 lei, Loafers 999 lei

Jeansul, element atât de dorit de bărbatul de pretutindeni, este una dintre piesele cu care brand-ul Viggo deja se identifică. Prezent în toate colecțiile noastre, acesta este nu doar foarte versatil, ci și foarte cool. Detaliile de construcție primează. Capsele și etichetele personalizate, căptușeala naturală, cusăturile colorate, precum și țesătura din bumbac ușor elastic conturează acel must-have deosebit de confortabil din ținutele tale smart-casual.

Costum (Vitale Barberis Canonico) 1549 lei, Cămaşă (tesatura Italia Monti) 449 lei, Loafers 1259 lei, Cravată 239 lei, Batistă 89 lei

Unicitatea stofelor existente acum pe piață se datorează evoluției rapide a tehnologiei. Texturile și imprimeurile fantezie sunt deja consacrate, însă surprinzător acum este gradul de procesare a lânii. De aceea, prima recomandare de business pentru această vară este costumul din lână ușoară Super 130’s. Cu o greutate pe metru liniar de doar 210 grame, această țesătură este preferata oamenilor de business din întreaga lume datorită naturaleței, confortului și eleganței pe care le etalează cu succes pe timp de vară. Costumul Viggo light blue din imaginea de mai sus reprezintă un exemplu elocvent în acest sens. Construit semi-tradițional (piepții și reverul sunt întăriți cu un canvas din bumbac ranforsat cu păr de cal), acesta este o alegere excepțională pentru birou sau întâlniri de afaceri, funcționând la fel de bine cu cămașă și pantofi, cât și cu tricou și teniși pentru o seară în oraș.

Sacou (Loro Piana) 1899 lei, Cămaşă (ţesătură Italia Monti) 449 lei, Cravată 169 lei, Pantalon 499 lei

O ținută office care nu va da greș este și combinația de sacou cu pantalon în contrast. Alternativa mai relaxată și fresh a costumului de două piese, combo-ul de două piese vine cu avantajul versatilității, fiecare item vestimentar putând fi purtat individual, în asortare cu alte elemente. Noua colecție Viggo propune pantaloni din stofă ușoară în nuanțe basic, la care se va alătura fie sacoul uni texturat, fie cel în dungi sau carouri, cu o construcție cât mai light. Cravata rămâne opțională, însă nu te teme să o porți. Combinația vestimentară în sine îți oferă libertatea de a renunța la aceasta oricând simți nevoia. Batista își păstrează, însă, locul sacru în buzunarul de la piept.

Cămăşi 100% bumbac (ţesătură Italia Monti) 449 lei

Mai departe, cămașa poate deveni piesa-vedetă a ținutei tale business. Realizată din ţesătură Monti de înaltă calitate, cu detalii discrete și ajustată conformației tale, aceasta va pune costumul tău sub lumina reflectoarelor. Noua colecție Viggo de cămăși business se distinge nu doar prin varietatea coloristică care surprinde nuanțe de alb, gri, bleu sau roz, ci mai ales prin folosirea unui bumbac excepțional, asemănător mătăsii.

Costum (Vitale Barberis Canonico) 1449 lei, Cămaşă (ţesătură Italia Monti) 549 lei, Cravată 169 lei

Încă de la început, Viggo este promotorul diversității prin colecţiile Ready to Wear de ceremonie, de business şi casual. În același timp și în aceeași măsură, venim în ajutorul clienților prin serviciile de croitorie privată în sistem Made to Measure prin intermediul cărora acoperim toate nevoile vestimentare, indiferent de stil sau vârstă. Ne mândrim cu o gamă variată de țesături premium de la cei mai buni producători din Italia și Anglia, case precum Vitale Barberis Canonico, Loro Piana, Cerruti sau Scabal, dar și cu o linie de producție cu tehnologie de ultimă generație care pune preț, înainte de orice, pe calitate. Bineînțeles, o experiență made to measure este una cu adevărat pe măsură atunci când vine la pachet cu o ședință de consiliere vestimentară de excepție. Pasiunea este cea care descrie consultanții Viggo, iar cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului în moda masculină îi desăvârșește în adevărați profesioniști.

Așa cum spuneam, la Viggo avem grijă de toți bărbații, chiar și de cei în devenire. Anii buni de experiență și excepționala linie de producție ne ajută în construirea tiparelor de costume pentru băiețeii de peste 3 luni. Chiar dacă este o procedură migăloasă, nu facem rabat de la calitate. Fiecare detaliu de construcție este integrat cu atenție și entuziasm, exact ca în cazul ţinutelor domnilor. Astfel, cel mic va porni cu dreptul în una dintre cele mai importante călătorii ale personalității sale: stilul masculin.

Cămaşă (ţesătură Italia Monti) 449 lei, Costum la comandă pentru copii_preţ la cerere