Moda masculină, încotro? Ediţia 94 a târgului Pitti Uomo transformă stilul Viggo prin anticiparea şi reprezentarea celor mai recente curente din domeniu.

Decoruri vesele, dungi, multă culoare. Ȋntre 12-15 iunie, Florenţa a redevenit nucleu al modei masculine. Tema P.O.P. PITTI OPTICAL POWER promitea o sărbătoare vizuală şi virtuală la care Viggo a luat parte cu entuziasm.

Pitti Uomo, cel mai însemnat eveniment internaţional dedicat bărbaţilor şi stilului de viaţă actual a preluat din efervescenţa creativă a străzii, a metropolei. Ȋntr-o continuă evoluţie, expresia culturii urbane se regăseşte în preview-ul sezoanelor viitoare.

Coloşii industriei vestimentare masculine impresionează prin design de vârf, hiper-sofisticat, prin mentalităţi ce împing limitele liniilor fashion în infinite interpretări. Ospitalitatea Pitti Immagine pune la dispoziţie o platformă de influenţe, de experimente stilitistice pentru branduri atent selecţionate. De aici şi interesul crescut în jurul acestei surse de inspiraţie pentru tendinţele următoare, ilustrate în vitrine, pe rafturile şi în shop-ul online Viggo.

Conexiunea dintre Florenţa şi artă, respectiv design, se construieşte pe argumente istorice. Tot ce are mai bun de oferit industria modei converge într-un nou stil de viaţă înfăţişat de Pitti Uomo. Manifestarea internaţională de referinţă a propus echipei Viggo un itinerariu printre standuri, pop-up store-uri, instalaţii şi display-uri digitale.

Dincolo de pattern-urile hipnotice, această călătorie a texturii, culorii şi formei explorează colecţii impecabile din punct de vedere estetic. Avangarda trăieşte prin noul val de talent din nordul Europei şi scena creativă a Europei de Est. Apoi, funcţionalitatea şi performanţa liniilor sport se interesectează cu atracţia pe care fotbalul o exercită asupra modei.

Ediţie de ediţie, Pitti Uomo înseamnă pentru Viggo ocazia de a descoperi diferite puncte de vedere ale segmentului fashion masculin. Este cel mai bun moment şi loc pentru a întâlni oameni-cheie din industrie, acei Pitti People ce completează tabloul elegant al târgului. Mai mult, Florenţa în ansamblul său pare o muză complexă ale cărei atracţii te bucură la tot pasul.