Cum comand online

PASUL 1: Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in partea superioada a paginii.

PASUL 2: Alege marimea dorita pentru fiecare produs pe care doresti sa il comanzi. Daca nu sti exact marimea care ti se potriveste, consulta ghidul de marimi, afisat pe fiecare pagina de produs.

PASUL 2: Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.” Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

PASUL 3: Dupa adaugarea fiecarui produs, esti intrebat daca doresti sa continui cumparaturile sau sa finalizezi comanda. 

PASUL 4: Daca ai ales sa finalizezi comanda, apasa butonul "FINALIZARE COMANDA" si vei fi redirectionat in cosul de cumparaturi. Daca ai ales sa continui cumparaturile si doresti sa mergi in cosul de cumparaturi, trebuie sa apesi pe iconita cosului din partea de sus, dreapta, a ecranului. In cosul de cumparaturi poti sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau la toate produsele selectate.

PASUL 5: Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile VIGGO” inainte de a trimite comanda.

PASUL 6: Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Finalizeaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Finalizeaza comanda”.

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Finalizeaza comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.