Viggo Made-to-Measure îți oferă controlul absolut asupra costumului tău.

La Viggo, alegerea costumului potrivit începe cu…un dialog. De ce acest lucru? Pentru că, înainte de a stabili detaliile fizice ale următorului costum, este foarte importantă discuția cu un consilier vestimentar profesionist. Un scurt audit de garderobă, precum și înțelegerea contextului în care va fi purtat costumul, sunt aspecte esențiale pentru atingerea unui rezultat optim.

Alegem împreună țesătura potrivită.

Următorul pas este dat de alegerea țesăturii, stabilirea acesteia fiind dată de sezon, de locul de muncă, de evenimentul sau ocazia în care se vor purta piesele vestimentare create pe comandă. Strânsa colaborare cu cei mai apreciați producători de țesături din lume a dus la conturarea unei colecții de peste 5000 de țesături într-o paletă de culori fascinantă și cu texturi și modele dintre cele mai speciale.

Croim pe măsura personalității tale.

Cel mai captivant și mai artistic pas este cel al procesului customizării. Odată aleasă țesătura, este momentul liberei exprimări a imaginației prin alegerea fiecărui detaliu ce ține de design-ul costumului. Începând cu tipul de construcție, fie aceasta half-canvas sau full-canvas, totul se personalizează: tipul reverului, numărul și modelul de nasturi, buzunarele, căptușeala, butonierele, chiar și ața folosită în coaserea nasturilor sau a căptușelii. Alegerea textului și a stilului monogramei din interiorul sacoului este nota personală finală adusă unei piese vestimentare unice, desăvârșite.

Unicitate prin design. Perfecțiune prin croială.

Un costum pe comandă înseamnă mai mult decât unicitate prin design. Acesta înseamnă, în primul rând, perfecțiunea prin croială. Cel mai important pas în crearea unui costum Made-to-Measure este cel al măsurătorilor. Folosindu-se de un gabarit, adică un costum gata croit, consilierii vestimentari Viggo decid, împreună cu clientul, care sunt măsurile potrivite conformației acestuia. Lățimea umerilor, talia, lungimea mânecilor sau tiv-ul pantalonilor, totul este atent verificat pentru a obține un fitting fără cusur.