REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “Tinuta ta de mire Viggo” 24-26.03.2023

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

“Tinuta ta de mire Viggo”

24-26.03.2023 

Prezentul regulament are scopul de a informa cu privire la desfasurarea Concursului initiat de Organizator, reprezentand o serie de reguli ce trebuie respectate in cadrul desfasurarii acestei activitati: 

CAPITOLUL 1. ORGANIZATOR

  • Organizatorul Concursului “Tinuta ta de mire Viggo” (denumita in cele ce urmează „Concursul”) este VIGGO RETAIL SRL, cu sediul social in Bd-ul Lascar Catargiu nr.2, camera 2, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/12248/2015, avand Cod Unic de Inregistrare RO35097861, avand cont bancar deschis la Banca Transilvania, IBAN (Ron): RO82BTRLRONCRT0320424101, denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”, reprezentata prin Dl. Ionut Marin in calitate de administrator
  • Concursul se va derula conform prezentului regulament (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul”) obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul derularii Concursului, dar nu inainte de a anunța publicul. 1.3 Pentru aducerea la cunoștința publicului, Regulamentul este întocmit si este disponibil, in orice moment si in mod gratuit, oricarei persoane interesate, prin accesarea website-ului https://viggo-tailoring.com/ precum si in formatul tiparit la sediul Organizatorului si in standul Viggo de la Targul de nunti Mariage Fest din 24-26.03.23 (Palatul Parlamentului, Bucuresti), fiind disponibil pe intreaga perioada de desfasurare a Concursului. 

CAPITOLUL 2. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

2.1. Concursul se va desfasura intre 24.03.2023 ora 12.00 si 26.03.2023 ora 15.00 in standul Viggo de la Targul de nunti Mariage Fest din Palatul Parlamentului, Bucuresti

CAPITOLUL 3. DREPTUL DE PARTICIPARE SI MEMBRII JURIULUI

3.1. Pot participa la Concurs toate persoanele fizice cu cetatenie romana indiferent ca au domiciliul in Romania sau nu, vizitatori ai standului Viggo, cu varsta mai mare de 18 ani, cu exceptia angajatilor si a rudelor de gradul I ale organizatorilor.

3.2. Participarea la Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. 

CAPITOLUL 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

4.1. Concursul se va desfasura conform punctului 2.1.

4.2. Inscrierea la concurs se va face intre 24.03.2023 ora 12.00 si 26.03.2023 ora 14.50 in standul Viggo de la Targul de nunti Mariage Fest din Palatul Parlamentului, Bucuresti.

4.3. Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa completeze cu datele de contact un talon de participare la tombola ce va fi introdus in urna concursului.

4.4. Fiecare participant are dreptul sa se inscrie o singura data la tombola. 

CAPITOLUL 5. PREMIILE CONCURSULUI SI ACORDAREA ACESTORA

5.1. Tragerea la sorti se va desfasura pe 26.03.2023 ora 15.00 in prezenta unei comisii formate din 3 persoane: 2 persoane din echipa Organizatorului concursului si o persoana din partea organizatorului Targului de nunti Mariage Fest Bucuresti. Comisia de extragere va nominaliza un membru care va efectua extragerea aleatorie a talonului castigator si a doua taloane de rezerva. Organizatorul va utiliza taloanele rezerva in cazul in care castigatorii, in ordinea extragerii, nu indeplineasc conditiile de validare sau nu raspund apelurilor in vederea acordarii premiului.

5.2. Castigatorul va fi anuntat in momentul extragerii si ulterior pe website-ul https://viggo-tailoring.com/. Prin participarea la Concurs participantii isi dau acordul expres ca Organizatorul sa foloseasca datele personale in scopul indeplinirii obligatiei de a face public castigatorul. Astfel numele și prenumele celui desemnat castigator va fi publicat pe site-ul oficial https://viggo-tailoring.com/.

5.3. Castigatorul va fi contactat telefonic in maxim 24 de ore de la extragere in vederea livrarii premiului castigat. Pentru a fi validat, castigatorul trebuie sa raspunda la apel in maxim 48 de ore de cand a fost contactat. Acolo unde va fi cazul, castigatorii de rezerva vor fi desemnati in ordinea clasificarii lor, respectandu-se aceeasi procedura de validare

5.4. In cadrul Concursului „Tinuta ta de mire Viggo” Organizatorul ofera ca premiu un voucher in valoare de 3000 lei, valabil pentru achizitia de articole de ceremonie Viggo la pret intreg.

5.5. Castigatorul nu poate pretinde contravaloarea, rambursarea sau schimbarea premiului in nicio situatie. Voucherul nu se poate cumula cu alte oferte promotionale.

5.6. Castigatorul isi pierde dreptul de a primi premiul daca ofera informatii false, daca nu a completat integral datele de pe talon, daca nu respecta prezentul regulament sau daca exista dovada unei tentative de frauda. 

CAPITOLUL 6 - TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

6.1. Castigatorul va suporta impozitul aferent veniturilor din premii in conformitate cu prevederile art. 109 si art. 110 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Calculul, retinerea si plata impozitului din premii cade in sarcina organizatorului.  Impozitul din premii retinut de la fiecare beneficiar in parte se va calcula prin aplicarea unui procent de 10% asupra diferentei dintre  valoarea premiului si  suma neimpozabila in valoare de 600 lei.

6.2. Castigatorul va beneficia de articolele precizate la art. 5.4. cu conditia platii in numerar sau card a impozitului din premii.

6.3 Prin simpla participare la Concurs, castigatorii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat de Organizator.

6.4. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor. 

CAPITOLUL 7 - LITIGII

7.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului. 

CAPITOLUL 8 - RESPONSABILITATE

8.1 Organizatorul si partenerii acestuia sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a mecanismului Concursului, abuz sau orice alte tentative frauduloase care ar putea afecta imaginea companiilor implicate, a Organizatorului sau funcționarea corecta a Concursului. 

CAPITOLUL 9 - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

9.1 Pentru a proteja confidentialitea participantilor, Organiztorul se angajeaza sa respecte Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date. 

In orice moment participantii pot sa-si exerseze drepturile conferite de Regulamentul general privind protecţia datelor, printre care dreptul de a fi uitat, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul la restrictionarea prelucrarii. Se poate opta pentru stergerea sau actualizarea datele personale printr-un e-mail la adresa info@viggo-tailoring.com. 

CAPITOLUL 10. INCETAREA CONCURSULUI

10.1. Prezentul Concurs inceteaza la data enuntata in regulament, dar poate inceta si in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul Concurs.

10.2. Concursul poate inceta inainte de termen prin decizia Organizatorului, cu anuntarea in prealabil, a publicului. 

CAPITOLUL 11. DISPOZITII FINALE

11.1. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul își rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament ori de cate ori este necesar, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, prin anexe la prezentul Regulament.

11.2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Concursul poate fi mediatizat in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare și/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. 

VIGGO RETAIL SRL 

Administrator

Ionut Marin

 Castigatorul concursului “Tinuta ta de mire Viggo” 24-26.03.2023 este Gabriel Rusu.

Pierce Brosnan indossa Viggo alla premiere londinese del nuovo film DC Black Adam. 'James Bond' ha scelto il completo due pezzi fucsia, dal taglio sartoriale e con ampio rever.

Pierce Brosnan e 'The Rock' Dwayne Johnson alla prima del film Black Adam. Pierce Brosnan indossa il completo Viggo fucsia.

Alessandro Del Piero inmaneaza trofeul Fifa Club World Cup 2023 echipei castigatoare Real Madrid | Made to measure outfit

DeVon Franklin la ceremonia de anuntare a nominalizarilor pentru a 95-a editie a premiilor Oscar | Shop the suit

Diego Boneta X EstiloDF | Made to measure suit

Richard Biedul X Paris Fashion Week 2023 | Made to measure suit

Jimmy Akingbola, NBCUniversal TCA Winter Press | Costum made to measure

Jimmy Akingbola in costumul orange Viggo | Made to measure

Alessandro Del Piero in costume Viggo su misura - Mondiali Qatar.

Kevin Hart indossa il costume di Viggo della collezione Colors Euphoria alla premiere di DC League of Super-Pets, che si è svolta all'AMC The Grove 14 di Los Angeles.
L'attore americano è una delle star del nuovo film d'animazione, insieme a Keanu Reeves e 'The Rock' Dwayne Johnson.

Alessandro Del Piero X Viggo, Mondiale Qatar.

Alessandro Del Piero si Peter Schmeichel, Qatar World Cup. Alessandro Del Piero poarta o tinuta Viggo made to measure.

Alessandro Del Piero si Andres Iniesta, Qatar World Cup. Alessandro Del Piero poarta o tinuta Viggo made to measure.

Kumail Nanjiani in un costume Viggo su misura alla proiezione speciale della serie "Little America" Stagione 2 per Apple TV+.

David Oyelowo partecipa alla cerimonia annuale "Celebration of Black Cinema & Television" organizzata dalla Critics Choice Association, il Fairmont Century Plaza di Los Angeles.

Alex Iwobi ai MOBO Awards indossa Viggo. Il calciatore della Premier League ha consegnato il premio per il 'Best Caribbean Music Act', vinto dall'artista Skillibeng.

Alex Iwobi in smoking di velluto nero, pantaloni e camicia formale.

Alessandro Del Piero indossa abiti Viggo su misura durante la Coppa del Mondo FIFA Qatar 2022.

Simu Liu in costume di Viggo al galà dei regali del pranzo al sacco.

Lewis Tan in smoking della nuova collezione da cerimonia, al gala GQ Man of the Year.

Billy Eichner in tinta Viggo la gala GQ Man of the Year.

Jack Wright agli American Music Awards in costume Viggo.

Terrence J in abito da cerimonia Viggo.

Brian Michael Smith in costume Viggo la Cena nazionale della campagna sui diritti umani a Washington DC.

Daniel McVicar alla presentazione ILBE del film Lamborghini in un abito Viggo su misura.

Robert Downey Jr in costume da Viggo alla premiere di Los Angeles del film sudcoreano Decision To Leave.

Robert Downey Jr e Susan Downey

L'attore Finn Wittrock ha indossato un abito Viggo alla premiere del suo ultimo film "The Luckiest Girl Alive".

Ross Duffer in Viggo al Netflix Creative Arts Emmy after party a Los Angeles, California. Il regista e sceneggiatore della serie @strangerthingstv indossava un abito Viggo dell'ultima collezione.

Wyatt Russell X Viggo al D23 Expo della Disney. L'attore americano ha indossato un abito Viggo su misura alla presentazione del cast dell'ultimo film Marvel: Thunderbolts.

Dallo showroom di Viggo London alla prima mondiale di Lord of the Rings: The Rings of Power, l'attore Dylan Smith indossa un completo Viggo.

Benjamin Walker indossa il doppiopetto Viggo nella promozione dell'ultima serie Il Signore degli Anelli: Gli Anelli del Potere.

Morris Chestnut ha indossato un abito Viggo alla cerimonia del Martha's Vineyard African American Film Festival.

Paul W Downs indossava un abito Viggo a #hcatvawards, la cerimonia di premiazione della Hollywood Critics Association. L'attore americano, creatore della serie Hacks, ha indossato uno smoking rosso realizzato in tessuto Stephen Walters bespoke, camicia e pantaloni della collezione da cerimonia.

Quincy Brown in costume da Viggo alla festa di compleanno dell'attrice Paige Hurd all'Harbour House di Los Angeles.

James Badge Dale alla premiere della serie "Yellowstone 1923" in un abito dell'ultima collezione.

Fashion Book L'Officiel Monte Carlo, copertina Adam Scott intr-un costum Viggo su misura.

Adam Scott indossa un abito Viggo #AttoriSuAttori con Quinta Brunson per la rivista Variety.

Quavo Huncho poarta Viggo la Black Ball, Fox Theatre Atlanta.
Per l'esclusivo evento presentato da Diddy, l'artista americano ha scelto un outfit di Viggo: lo smoking di Stephen Walters accessoriato con gilet, camicia e papillon.

Festival di Cannes: Matthew Postlethwaite ha indossato un completo Viggo alla premiere di Top Gun Maverick. L'attore britannico è stato impeccabile in uno smoking rosso della nostra collezione cerimonia, abbinato a camicia da cerimonia plissettata, papillon e pantaloni della stessa collezione.

Simu Liu indossa Viggo al più grande evento musicale del Canada, i Juno Awards. Vincitore di un Game Changer Award e di un People's Choice Award per il ruolo di Shang-Chi in Shang-Chi e la leggenda dei dieci anelli della Marvel, l'attore ha indossato il costume fucsia di Viggo.

Siamo Liu X Viggo.