Travel

Usor, nesifonabil, lana pura Vitale Barberis Canonico, rever decupat de 12 cm

Alege tipul de costum

Business

Contemporary

Evenimente de Zi

Croite din lana fina australiana, tesuta de Vitale Barberis Canonico, Loro Piana, Lanificio Cerruti, Reda sau Dormeuil, costumele Viggo prezinta elementele sartoriale care se regasesc de obicei in croitoria bespoke: reverul lat, butonierele functionale. Cu o constructie half canvas si doua tipuri de croiala - slim sau tailored fit - veti regasi la costumul Viggo ready to wear aceeasi calitate a costumelor noastre realizate pe comanda, cu livrare in 24-48 ore si serviciu de ajustare in magazinele noastre.

TAILORED FIT

Croiala tailored fit este mai lejera decat cea slim, dar urmareste linia corpului, sacoul fiind usor cambrat in zona taliei. Este o croiala care defineste umerii, bustul si manecile, dar lasa suficient loc pentru a te misca cu lejeritate si permite mici ajustari pentru a avea un fitting perfect.

COSTUME TAILORED FIT

SLIM FIT

Croiala slim fit este cea mai apropiata de corp, fara exces de tesatura. Sacoul slim fit va avea talia cambrata, la fel ca manecile si umerii si este usor mai scurt decat sacoul tailored. Desi recomandam croiala slim persoanelor cu o constructie mai slaba, atunci cand este purtata corect poate favoriza orice silueta.

COSTUME SLIM FIT