REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “Tinuta ta de mire Viggo” 27-29.01.2023

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

“Tinuta ta de mire Viggo”

27-29.01.2023 

Prezentul regulament are scopul de a informa cu privire la desfasurarea Concursului initiat de Organizator, reprezentand o serie de reguli ce trebuie respectate in cadrul desfasurarii acestei activitati: 

CAPITOLUL 1. ORGANIZATOR

  • Organizatorul Concursului “Tinuta ta de mire Viggo” (denumita in cele ce urmează „Concursul”) este VIGGO RETAIL SRL, cu sediul social in Bd-ul Lascar Catargiu nr.2, camera 2, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/12248/2015, avand Cod Unic de Inregistrare RO35097861, avand cont bancar deschis la Banca Transilvania, IBAN (Ron): RO82BTRLRONCRT0320424101, denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”, reprezentata prin Dl. Ionut Marin in calitate de administrator
  • Concursul se va derula conform prezentului regulament (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul”) obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul derularii Concursului, dar nu inainte de a anunța publicul. 1.3 Pentru aducerea la cunoștința publicului, Regulamentul este întocmit si este disponibil, in orice moment si in mod gratuit, oricarei persoane interesate, prin accesarea website-ului https://viggo-tailoring.com/ precum si in formatul tiparit la sediul Organizatorului si in standul Viggo de la Targul de nunti Mariage Fest din 27-29.01.23 (Palatul Parlamentului, Bucuresti), fiind disponibil pe intreaga perioada de desfasurare a Concursului. 

CAPITOLUL 2. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

2.1. Concursul se va desfasura intre 27.01.2022 ora 12.00 si 29.01.2023 ora 15.00 in standul Viggo de la Targul de nunti Mariage Fest din Palatul Parlamentului, Bucuresti

CAPITOLUL 3. DREPTUL DE PARTICIPARE SI MEMBRII JURIULUI

3.1. Pot participa la Concurs toate persoanele fizice cu cetatenie romana indiferent ca au domiciliul in Romania sau nu, vizitatori ai standului Viggo, cu varsta mai mare de 18 ani, cu exceptia angajatilor si a rudelor de gradul I ale organizatorilor.

3.2. Participarea la Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. 

CAPITOLUL 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

4.1. Concursul se va desfasura conform punctului 2.1.

4.2. Inscrierea la concurs se va face intre 27.01.2023 ora 12.00 si 29.01.2023 ora 14.50 in standul Viggo de la Targul de nunti Mariage Fest din Palatul Parlamentului, Bucuresti.

4.3. Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa completeze cu datele de contact un talon de participare la tombola ce va fi introdus in urna concursului.

4.4. Fiecare participant are dreptul sa se inscrie o singura data la tombola. 

CAPITOLUL 5. PREMIILE CONCURSULUI SI ACORDAREA ACESTORA

5.1. Tragerea la sorti se va desfasura pe 29.01.2023 ora 15.00 in prezenta unei comisii formate din 3 persoane: 2 persoane din echipa Organizatorului concursului si o persoana din partea organizatorului Targului de nunti Mariage Fest Bucuresti. Comisia de extragere va nominaliza un membru care va efectua extragerea aleatorie a talonului castigator si a doua taloane de rezerva. Organizatorul va utiliza taloanele rezerva in cazul in care castigatorii, in ordinea extragerii, nu indeplineasc conditiile de validare sau nu raspund apelurilor in vederea acordarii premiului.

5.2. Castigatorul va fi anuntat in momentul extragerii si ulterior pe website-ul https://viggo-tailoring.com/. Prin participarea la Concurs participantii isi dau acordul expres ca Organizatorul sa foloseasca datele personale in scopul indeplinirii obligatiei de a face public castigatorul. Astfel numele și prenumele celui desemnat castigator va fi publicat pe site-ul oficial https://viggo-tailoring.com/.

5.3. Castigatorul va fi contactat telefonic in maxim 24 de ore de la extragere in vederea livrarii premiului castigat. Pentru a fi validat, castigatorul trebuie sa raspunda la apel in maxim 48 de ore de cand a fost contactat. Acolo unde va fi cazul, castigatorii de rezerva vor fi desemnati in ordinea clasificarii lor, respectandu-se aceeasi procedura de validare

5.4. In cadrul Concursului „Tinuta ta de mire Viggo” Organizatorul ofera ca premiu un voucher in valoare de 3000 lei, valabil pentru achizitia de articole de ceremonie Viggo la pret intreg.

5.5. Castigatorul nu poate pretinde contravaloarea, rambursarea sau schimbarea premiului in nicio situatie. Voucherul nu se poate cumula cu alte oferte promotionale.

5.6. Castigatorul isi pierde dreptul de a primi premiul daca ofera informatii false, daca nu a completat integral datele de pe talon, daca nu respecta prezentul regulament sau daca exista dovada unei tentative de frauda. 

CAPITOLUL 6 - TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

6.1. Castigatorul va suporta impozitul aferent veniturilor din premii in conformitate cu prevederile art. 109 si art. 110 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Calculul, retinerea si plata impozitului din premii cade in sarcina organizatorului.  Impozitul din premii retinut de la fiecare beneficiar in parte se va calcula prin aplicarea unui procent de 10% asupra diferentei dintre  valoarea premiului si  suma neimpozabila in valoare de 600 lei.

6.2. Castigatorul va beneficia de articolele precizate la art. 5.4. cu conditia platii in numerar sau card a impozitului din premii.

6.3 Prin simpla participare la Concurs, castigatorii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat de Organizator.

6.4. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor. 

CAPITOLUL 7 - LITIGII

7.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului. 

CAPITOLUL 8 - RESPONSABILITATE

8.1 Organizatorul si partenerii acestuia sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a mecanismului Concursului, abuz sau orice alte tentative frauduloase care ar putea afecta imaginea companiilor implicate, a Organizatorului sau funcționarea corecta a Concursului. 

CAPITOLUL 9 - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

9.1 Pentru a proteja confidentialitea participantilor, Organiztorul se angajeaza sa respecte Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date. 

In orice moment participantii pot sa-si exerseze drepturile conferite de Regulamentul general privind protecţia datelor, printre care dreptul de a fi uitat, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul la restrictionarea prelucrarii. Se poate opta pentru stergerea sau actualizarea datele personale printr-un e-mail la adresa info@viggo-tailoring.com. 

CAPITOLUL 10. INCETAREA CONCURSULUI

10.1. Prezentul Concurs inceteaza la data enuntata in regulament, dar poate inceta si in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul Concurs.

10.2. Concursul poate inceta inainte de termen prin decizia Organizatorului, cu anuntarea in prealabil, a publicului. 

CAPITOLUL 11. DISPOZITII FINALE

11.1. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul își rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament ori de cate ori este necesar, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, prin anexe la prezentul Regulament.

11.2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Concursul poate fi mediatizat in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare și/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. 

VIGGO RETAIL SRL 

Administrator

Ionut Marin

 

Pierce Brosnan poarta Viggo la premiera din Londra a noului film DC Black Adam. 'James Bond' a ales costumul fuchsia din doua piese, cu o croiala tailored si rever lat.

Pierce Brosnan si 'The Rock' Dwayne Johnson la premiera filmului Black Adam. Pierce Brosnan poarta costumul fuchsia Viggo.

Alessandro Del Piero inmaneaza trofeul Fifa Club World Cup 2023 echipei castigatoare Real Madrid | Made to measure outfit

DeVon Franklin la ceremonia de anuntare a nominalizarilor pentru a 95-a editie a premiilor Oscar | Shop the suit

Diego Boneta X EstiloDF | Made to measure suit

Richard Biedul X Paris Fashion Week 2023 | Made to measure suit

Jimmy Akingbola, NBCUniversal TCA Winter Press | Costum made to measure

Jimmy Akingbola in costumul orange Viggo | Made to measure

Alessandro Del Piero in costum Viggo made to measure - Qatar World Cup.

Kevin Hart poarta costumul Viggo din colectia Colors Euphoria la premiera DC League of Super-Pets, care a avut loc la AMC The Grove 14 in Los Angeles.
Actorul american este unul din starurile celui mai nou film de animatie, alaturi de Keanu Reeves si ‘The Rock’ Dwayne Johnson.

Alessandro Del Piero X Viggo, Qatar World Cup.

Alessandro Del Piero si Peter Schmeichel, Qatar World Cup. Alessandro Del Piero poarta o tinuta Viggo made to measure.

Alessandro Del Piero si Andres Iniesta, Qatar World Cup. Alessandro Del Piero poarta o tinuta Viggo made to measure.

Kumail Nanjiani in costum Viggo made to measure la proiectia speciala a serialului "Little America" Sezonul 2 pentru Apple TV+.

David Oyelowo poarta Viggo la ceremonia anuala 'Celebration of Black Cinema & Television' organizata de Critics Choice Association, la Fairmont Century Plaza in Los Angeles.

Alex Iwobi la MOBO Awards in tinuta Viggo. Jucatorul de fotbal din Premiere League a prezentat premiul pentru 'Best Caribbean Music Act', castigat de artistul Skillibeng.

Alex Iwobi in smoking negru din catifea, pantaloni si camasa de ceremonie.

Alessandro Del Piero poarta tinute made to measure Viggo pe parcursul Campionatului Mondial de Fotbal Qatar 2022.

Simu Liu in costum Viggo la gala Box Lunch Gifts.

Lewis Tan in smoking din noua colectie de ceremonie, la gala GQ Man of the Year.

Billy Eichner in tinuta Viggo la gala GQ Man of the Year.

Jack Wright la American Music Awards in costum Viggo.

Terrence J in tinuta Viggo de ceremonie.

Brian Michael Smith in costum Viggo la Human Rights Campaign National Dinner in Washington DC.

Daniel McVicar la prezentarea ILBE a filmului Lamborghini in costum made to measure Viggo.

Robert Downey Jr in costum Viggo la premiera din Los Angeles a filmului sud coreean Decision To Leave.

Robert Downey Jr & Susan Downey

Actorul Finn Wittrock a purtat o tinuta Viggo la premiera celui mai nou film al sau ‘The Luckiest Girl Alive'.

Ross Duffer in Viggo la after party-ul Netflix Creative Arts Emmy, in Los Angeles, California. Regizorul si scenaristul serialului @strangerthingstv a purtat o tinuta Viggo din cea mai recenta colectie.

Wyatt Russell X Viggo la D23 Expo Disney. Actorul american a purtat un costum Viggo made to measure la prezentarea distributiei celui mai nou film Marvel: Thunderbolts.

Din showroom-ul Viggo London la premiera mondiala Lord of the Rings: The Rings of Power, actorul Dylan Smith poarta o tinuta Viggo.

Benjamin Walker poarta costumul Viggo la doua randuri de nasturi in promovarea celei mai noi serii The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Morris Chestnut a purtat un costum Viggo la ceremonia Martha’s Vineyard African American Film Festival.

Paul W Downs a purtat o tinuta Viggo la #hcatvawards, ceremonia de premiere a Hollywood Critics Association. Actorul american, creator al serialului Hacks, a purtat smoking-ul rosu din tesatura bespoke Stephen Walters, camasa si pantaloni din colectia de ceremonie.

Quincy Brown in costum Viggo la petrecerea aniversara a actritei Paige Hurd, la Harbor House in Los Angeles.

James Badge Dale la premiera serialului “Yellowstone 1923” in costum din cea mai recenta colectie.

Fashion Book L'Officiel Monte Carlo, cover Adam Scott intr-un costum Viggo made to measure.

Adam Scott poarta un costum Viggo in #ActorsOnActors cu Quinta Brunson pentru revista Variety.

Quavo Huncho poarta Viggo la Black Ball, Fox Theater Atlanta.
Pentru evenimentul exclusivist prezentat de Diddy, artistul american a ales o tinuta Viggo: smoking-ul Stephen Walters accesorizat cu vesta, camasa si papion.

Cannes Film Festival: Matthew Postlethwaite la premiera filmului Top Gun Maverick a purtat o tinuta Viggo. Actorul britanic a aratat impecabil in smoking-ul rosu din colectia noastra de ceremonie, asortat cu o camasa de ceremonie cu pliuri, papion si pantaloni din aceeasi colectie.

Simu Liu poarta Viggo la cel mai important eveniment muzical al Canadei, The Juno Awards. Castigator al unui Game Changer Award si People's Choice Award pentru rolul Shang-Chi din filmul Marvel Shang-Chi și legenda celor zece inele, actorul a purtat costumul fuchsia Viggo.

Simu Liu X Viggo.