IN PREMIERA IN ROMANIA

Pantofii câștigători ai primelor 3 poziții din cadrul World Championships of Shoemaking 2023, pot fi admirați în exclusivitate la:

Flagship Store Viggo 29-31 August

Baneasa Shopping City 01-02 Septembrie

Expoziția creațiilor bespoke de top, în premieră la VIGGO Flagship store!

Suntem încântați să vă invităm să luați parte la expoziția temporară a primilor 3 pantofi handmade câștigători ai concursului internațional "World Championships of Shoemaking 2023".

Aflată în premieră în România, ca a doua țară selecționată în cadrul unui traseu cu opriri și în locații din Paris, New York, Tokyo, Shanghai sau Melbourne, această expoziție pune magazinul VIGGO pe harta bespoke a lumii.

Va așteptăm în perioada 29 august – 31 august 2023 în magazinul Viggo din Bulevardul Lascăr Catargiu 2, iar pe 01 și 02 Septembrie în magazinul Viggo din Băneasa Shopping City, parter.

Este un prilej unic pentru a putea privi de aproape exponatele, dar și pentru a descoperi noi înțelesuri ale design-ului personalizat.

Sub semnătura artistului român Victor Vulpe, fiecare pantof este o capodoperă în sine, o dovadă a maturităţii profesionale apreciate la Londra, unde a fost desemnat câștigătorul medaliei de argint.

Vă așteptăm să împărtășiți magia acestui eveniment și să descoperiți povestea unică a fiecărei piese de încălţăminte în prezența artistului Victor Vulpe. Acesta va fi prezent în locație și disponibil pentru întâlniri și discuții astfel:

  • 29 august, între orele 13:30 și 20:00, Viggo Flagship Store
  • 30 august, între orele 10:00 și  20:00, Viggo Flagship Store
  • 1 septembrie, între orele 12:00 – 19:00, Viggo Băneasa Shopping City

Pentru programări, întâlniri sau comenzi, va rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0763 676 766 sau pe email shop@viggo-tailoring.com

În plus, în fosta reședință a pictorului Gheorghe Petrașcu vă vom prezenta ţesăturile emblematicului producător ING. Loro Piana & CO., colecţia completă fiind disponibilă în România exclusiv în atelierul de croitorie Viggo.

Veți avea ocazia de a privi de aproape practica bespoke și creațiile personalizate de top în cadrul Viggo Flagship Store, alături de maestrul nostru croitor Răzvan Pintea.