viggo-aw

Noua colecție Viggo A/W 2016 este definită de echilibrul dintre atitudine și nonșalanță. Croit cu o profundă pasiune pentru îmbrăcamintea de calitate, fiecare piesă accentueaza adevăratele atuuri ale unui gentleman desăvârșit: recunoștință, amabilitate și curaj.

Sacou Daryl Grey

Schimbă regulile jocului cu Daryl, sacoul care face diferența prin simplitatea sa extrem de elegantă.

Sacou Lazio Brown

Universul clasicului flanel se conturează în jurul acestui superb sacou camel unconstructed. Croit cu o deosebită atenție pentru detalii, acesta se remarcă prin reverul decupat ușor lat, umerii napoletani și buzunarele aplicate.

Sacou Leslie Burgundy

Croit dintr-o țesătura călduroasă din lână și cu detalii sartoriale clasice, acest sacou din flanel va transforma reuniunile de familie în amintiri nemuritoare.

Costum Viggo Kendrick

Construit cu o pasiune sinceră pentru tailoring-ul de calitate și un profund respect pentru fabricile de lână din Biella, Italia, acest costum din trei piese reprezintă insăși definiția gustului rafinat.

Sacou Viggo Aiden

Născut pentru a fi un tovarăș de nădejde în cele mai extreme situații, sacoul Aiden inspiră prin construcția riguroasă atât excelență cât și calitate.

Palton Navy Unconstructed

Acest palton navy, unconstructed, are grijă de tine chiar și în cele mai provocatoare situații și îți asigură succesul într-o lume unde doar cei puternici supraviețuiesc.

Sacou Lewis Brown

Sacoul Viggo Lewis Brown reprezintă un statement, croit cu pasiune pentru detaliile subtile: umeri moi, buzunare aplicate și butonierele funcționale.

 

Sacou Harold Brown

Atunci când stilul întâlnește confortul, nu există decât un singur rezultat: sacoul unconstructed.

Sacou Preppy Royal

Așa cum familia își are locul în sufletul tău, stilul trăiește prin tine. Este de neclintit, și totuși într-o continuă evoluție; instinctual și totuși conștient. Face parte din identitatea ta.