Ținutele business cotidiene revendică detalii de efect precum nasturii cusuți în contrast sau manșetele funcționale. Te vei ridica la înălțimea așteptărilor în costumul din 3 piese AKSEL, construit semi-tradițional. Calitatea țesăturii Vitale Barberis Canonico și expresivitatea imprimeului au puterea de a-ți transforma look-ul.

Costumul din 3 piese continuă să fie protagonistul colecțiilor de toamnă-iarnă la nivel internațional. EDVIN THREE PIECE BORDEAUX răspunde căutărilor tale estetice prin croiala slim și culoarea cu personalitate ce inlătura rutina vestimentară. Construcția semi-tradițională, butonierele funcționale, nasturii cusuți în cascadă, toate fac parte din imaginea ta la patru ace.

Imprimeul CHALKSTRIPE, cu o lungă istorie de popularitate, pune perfect în valoare țesătura Vitale Barberis Canonico din lână 100%. Ce iți poți dori mai mult? Construcția Half Canvas și detaliile sunt excelent orchestrate in costumul JANNIK NAVY: umeri napoletani, cusătura Columbia la interior, buzunare aplicate.

Țesătura premium Vitale Barberis Canonico realizată integral din lână, precum și construcția semi-tradițională rămân repere de calitate pentru cunoscători. Versatil, modelul FREDRIK THREE PIECE PLAIN este ușor de purtat zi de zi, devenind totodată ușor de stilizat când în agenda ta apare un eveniment special.

“A fi” elegant, “a avea” încredere. E normal să fii pretențios când iți alegi garderoba pentru un nou sezon plin de provocări: construcție Half Canvas, cusături AMF, butoniere funcționale. BENDT THREE PIECE NAVY te îmbracă într-o țesătură echilibrată din lână și mătase, creație a renumitului producător de textile Vitale Barberis Canonico.

Când temperaturile coboară, confortul nu se negociază, iar vesta VILFRED GOOSE DOWN reinterpretează stilul urban. Piesa vestimentară cu umplutură din puf de gâscă complimentează perfect costumul tău business.

 

Vremea se schimbă, la fel și moda urbană. Vesta OSVALD GOOSE DOWN cu exterior 100% lână și interior 100% puf de gâscă reprezintă un adaos creativ și o declarație de stil. Ține “sub control” schema cromatică a outfit-ului tău mizând pe gri în diverse grade de saturație.

Nu lăsa vremea rece să te ia prin surprindere. Vesta JERRIK GOOSE DOWN cu interior 100% din puf de gâscă își menține poziția de top în alegerile masculine. Suprapunerile acaparează toate privirile, iar posibilitățile de asortare cu costumul business depind doar de inspirația ta.

fb_fs_a7924
fb_fs_a7924

Cu un istoric de mai multe decenii, smokingul din catifea nu are nevoie de nicio introducere. Prin reverul și detaliile îmbrăcate în mătase, eleganța își joacă atuurile. Rămâne doar o distanță de preferințe între culori pentru a sărbători așa cum iți dictează dispoziția.

 

Cu rever ascuțit din mătase, smokingul este vechiul și noul pariu din moda masculină. Asociat unei veste la două rânduri de nasturi, acesta dă tonul serilor speciale. Textura, culoarea și accesorizarea aleasă schimba regulile jocului și fac parte din identitatea ta vestimentară.