Viggo by Cătălin Botezatu A/W 2016

Universul hainelor bărbătești de calitate este acum mai aproape ca niciodată. Noua colecție de toamnă-iarnă semnată Cătălin Botezatu reprezintă cumulul anilor de experiență în moda masculină, precum și exprimarea pasională a unei personalități captivante, concretizate într-o linie de sacouri și accesorii sui-generis.

fb_fs_a7639
fb_fs_a7698
fb_fs_a7775

“Pentru a doua oară, Viggo îmi oferă onoarea de liberă manifestare printr-o colecție capsulă de toamnă-iarnă. Dintr-o paletă de mii de opțiuni, am reușit să scot la lumină acele piese cheie care izbutesc să exprime ceea ce întotdeauna am căutat să subliniez: dezinvoltura, naturalețea și jovialitatea de care bărbatul român tinde să uite.”

fb_fs_a7818
fb_fs_a7887
fb_fs_a7793

“Piesa asupra căreia mi-am îndreptat aproape în totalitate atenția este sacoul. Motivul este acela că, de cele mai multe ori, sacoul este cel care definește ținuta. Am ales astfel țesături care excelează prin textură și design, dar mai ales printr-un confort nemaipomenit. Iar cum detaliile sunt cele care fac diferența, fiecare sacou surprinde prin construcția excelentă, finisajele manuale și croiala contemporană.”

fb_fs_a7924
bote-sigla
fb_fs_a7911

Toate piesele vestimentare prezentate în imagini se află în stoc, la showroom-urile noastre din bd. Lascăr Catargiu nr.2, AFI Palace Cotroceni, Park Lake și Băneasa Shopping City.

Costume: măsuri de la 46 la 58
Sacouri: măsuri de la 44 la 58
Cămăși casual: măsuri de la S la XXL
Cămăși business: măsuri de la 37 la 46
Pantofi casual: măsuri de la 39 la 45