Viggo by Cătălin Botezatu

Șarmul și devotamentul specifice personalității sale puternice își pun vizibil amprenta asupra acestei colecții speciale, aflate sub semnătura lui Cătălin Botezatu. Atitudinea exemplară, precum și anii grei de realizări în domeniul modei, au condus la conturarea unei linii de sacouri și costume care prind un grai propriu.

bote-c4
bote-c5
bote-c6

“Noua colecție realizată pentru Viggo are câte puțin din fiecare latură a caracterului meu: curiozitate, prin țesăturile cu totul speciale care stârnesc simțurile; optimism, prin paleta de culori dintre cele mai vivace; veleitate, prin croielile și construcțiile care sunt făcute să dureze; dăruire, prin alegerea cu migală a fiecărui detaliu de design care intrigă.”

bote-c7
bote-c8
bote-c9

“Ceea ce m-a captivat de-a lungul întregului proces al creării colecție a fost nu doar momentul alegerii țesăturilor și a detaliilor, ci și momentul în care am îmbrăcat personal piesele, una după cealaltă. Fiecare sacou instigă emoții dintre cele mai intense și dezvăluie nuanțe tainice ale personalității. Colecția 2016 Viggo by Cătălin Botezatu este mai mult decât o colecție de suflet; este o adevărată experiență a simțurilor.“

bote-c10
bote-c11
bote-c12
bote-c3
bote-c2
bote-c1

Toate piesele vestimentare prezentate în imagini se află în stoc, la showroom-urile noastre din bd. Lascăr Catargiu nr.2, AFI Palace Cotroceni și Băneasa Shopping City.

Costume: măsuri de la 46 la 58
Sacouri: măsuri de la 44 la 58
Cămăși casual: măsuri de la S la XXL
Cămăși business: măsuri de la 37 la 46
Pantofi casual: măsuri de la 39 la 45