Creează-ţi propriul cod vestimentar fără ezitări la capitolul confort. Sacoul RED STRIPED cu ţesătura din bumbac în dungi roşii va alunga monotonia din garderobă în sezonul cald.

Sacoul ALAND BROWN STRIPED din bumbac 100% introduce confortul caracteristic materialelor naturale ce lasă pielea să respire. Țesătura se împrospătează prin imprimeul ordonat al dungilor ce decorează dressing-ul masculin.

Indiferent de capriciile vestimentare ale sezonului cald, dungile vor funcționa mereu. Cei mai curajoși aleg acest imprimeu în nuanţe expresive, cei mai discreți optează pentru culori neutre, precum în ținuta PEDER WHITE STRIPED.

E suficient să probezi varianta nestructurată a unui sacou masculin din lână virgină, in şi mătase. Confortul resimţit te va convinge, iar modelul SANDOR YELLOW TEXTURE se va instala definitiv în garderoba ta din sezonul cald.

Afişează o eleganţă nonşalantă, aparent nestudiată, purtând sacoul CAMILLO într-o ţinută cu cromatică naturală. Iată o coordonare vestimentară reuşită în care se integrează ţesătura Vitale Barberis Canonico şi nasturii metalici.

Garderoba ta împrumută din nuanţele calde ale sezonului. Semicăptuşit şi realizat din lână în combinaţie cu in, sacoul HAKON te va impresiona prin lejeritate, dar şi prin textura cu inserţii colorate.

Fibrele naturale ale ţesăturii din lână şi in oferă confortul mult-dorit în sezonul cald, iar modeul partial căptuşit rezonează cu stilul tău de viaţă activ. Ai suficiente motive pentru a face loc în garderobă sacoului VALTER.

Pentru colecţionarii de costume de calitate, modelul CARTER este un must-have absolut. Fineţea Super 130s a firelor de lână virgină şi construcţia semi-tradiţională fac parte dintr-o ţinută funcţională ce trece testul timpului.

Trecerea de la costumele uni, sobre, la carourile în contrast este mai uşoară cu modelul ODMAR. Prin cromatică, motivele geometrice sunt mai vizibile pe relieful ţesăturii din lână virgină.

Dacă imprimeul ton pe ton se distinge doar de aproape, carourile în contrast ale costumului VALDO GREY vor atrage cu siguranţă atenţia. Include ţesătura din lână virgină în această formulă şi prestanţa ta vestimentară este garantată.

Un eveniment outdoor sau participarea la o cununie sunt doar câteva din ocaziile în care ai nevoie de costumul OBERT. Poartă cu încredere imprimeul în carouri pentru o prezenţă degajată.

Rigoarea imprimeului în dungi a costumului CARL GREY surprinde perfect spiritul unei negocieri business în care te simţi confortabil. Construcţia Half Canvas şi naturaleţea ţesăturii Vitale Barberis Canonico realizată integral din lână compun declaraţia ta de lejeritate.

Costumul la trei piese funcţionează la fel de bine şi în sezonul cald dacă este creat din ţesături naturale, de o calitate premium precum lâna virgină de la Lanificio F.lli Cerruti. Micro- imprimeul "pied-de-poule" şi manşeta pantalonului adaugă o notă chic modelului EDLEF.

Lasă culoarea să preia controlul ţinutei tale. Realizat din amestec de lână şi lână merino, prevăzut cu nasturi metalici, costumul din trei piese FABIAN, face uşor tranziţia spre evenimentele de seară.

Ţesătura Royal Jacquard se dovedește o încântare vizuală prin extravaganța insinuată și spectacolul cromatic. Asortarea vestei cu accentele dominante din smoching-ul VILHELM este alegerea corectă când te pregătești să fii în centrul atenției.

Design-ul fiecărui smoching reprezintă o nouă provocare. Țesătura Royal Jacquard înnobilează ținuta purtătorului printr-un minunat simț al culorilor coordonate în alăturarea dintre vestă și smoching-ul ULRIK.

Smoching-ul SVANTE evidenţiază stilul de a purta imprimeuri bogate precum cel al țesăturii Royal Jacquard. Prin nuanțele condimentate și aurii, acest model se distinge cu uşurinţă în orele festive.

Purtată cu eleganță în ocaziile galante, țesătura Royal Jacquard schițează principiile artistice ale design-ului vestimentar. Fără doar şi poate, smoching-ul STEEN face o impresie favorabilă prin asocierea cu vesta double-breasted.