Colours Euphoria

Spring/summer 22

Un aer de optimism transforma ordinarul in extraordinar si te invita la libertate fara varsta. Incertitudinea devine echilibru si restrictiile o explozie de culoare. Tailoring cu utilitate moderna in vibratiile verii.

Fotografiata in Londra de Alex Hutchinson, in colaborare cu Addis Miller, Spring/Summer 22 aduce o perspectiva noua a brand-ului si pozitioneaza barbatul Viggo intr-o lumina relaxata si optimista. O colectie inspirata din arhitectura metropolei, dar croita responsabil din cele mai confortabile fibre din natura. Un stil relaxat, dar pastrand linia elegantei. Pentru ca moda nu cunoaste varsta, nici limite, iar libertatea este la fel de necesara ca si euforia culorilor.

Fratelli Tallia di delfino, wool&silk

COLOURS EUPHORIA

Iesi din ritmul trepidant al cotidianului pe care nu il poti controla. Pentru a te indrepta spre echilibrul interior, spre libertatea de a fi tu insuti. E atat de natural sa simti euforia culorilor si lejeritatea materialelor ce respira. Un suflu proaspat, dar fara varsta, al stilului
versatil contemporan. Liniile vestimentare beneficiaza de o paleta cromatica dominata de seninatatea nuantelor de albastru si optimismul culorilor vii. Imprimeurile sunt subiectul unei noi interpretari, mult mai fine.

Parteneri: Fratelli Tallia di Delfino, Loro Piana, Vitale Barberis Canonico

loro piana, wool, silk & linen

MODERN UTILITY

Costumul business iese din traditionalul biroului si se instaleaza in urban. Libertatea de miscare domina detaliile sartoriale. Constructia consacrata half canvas ramane o constanta a calitatii, in timp ce reverul este exclusiv unul lat de 12 cm, iar croiala tailored confera o lejeritate eleganta uniformei de zi cu zi. Fuziunea geometrica dintre culorile verii si clasicele dungi, carouri sau pattern-uri houndstooth alunga monotonia.

DEEP HUES
VITALE BARBERIS, PURE WOOL
NEW CUTS
ADJUSTABLE HIGH WAIST PANTS
MINIMALISM
SILK & WOOL TSHIRTS
EARTHLY TONES