CONFIDENTIALITATE

Această pagină descrie politica societăţii VIGGO RETAIL SRL i a partnerilor în franciză (VIGGO UOMO SRL, VIGGO MEN SRL, VIGGO FASHION INTERNATIONAL SRL, EPICON FASHION SRL, VERANDA HOME INTERIOR SRL) în materie de date cu caracter personal.

1. Ce informații colectăm și prin ce mijloace?

Datele cu caracter personal sunt informaii personale precum nume, prenume, e-mail, telefon, adres, data naterii, imagine, msuri haine, semntur, cod numeric personal, coordonate bancare, etc.
Clien
ii/utilizatorii pot furniza aceste date personale ctre Viggo prin comunicarea efectuată cu ocazia achiziiilor/retururilor sau a evenimentelor la care particip, prin crearea unui cont online pe site, prin abonarea la newsletter, prin depunerea unei candidaturi, printr-un mesaj trimis ctre echipa Viggo, prin pagina “Contact” a site-ului sau prin intermediul facebook.com/viggotailoring i instagram.com/viggotailoring.

Utilizatorii/clienii au responsabilitatea de a furniza date complete, exacte, actualizate i care nu prejudiciază interesele terilor. Natura obligatorie sau facultativă va fi menionată de la caz la caz, fră a constrânge utilizatorii/clienii să comunice datele lor personale ctre Viggo.
Totodat
, Viggo poate colecta date ce se prelucrează automat, prin utilizarea serviciior noastre,

de exemplu date tehnice cum ar fi adresa IP sau date obinute prin intermediul cookies-urilor (mai multe detalii în politica COOKIES).

2. Scopul operaţiunilor de prelucrare a datelor şi acordarea consimţământului

Scopul colectrii datelor de ctre Viggo constă în:
informarea clienilor privind situaia contului lor inclusiv validarea, expedierea i facturarea comenzilor, rezolvarea anulrilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comand, la bunurile i sau serviciile achiziionate;

  • gestionarea relaiei cu clienii (consiliere vestimentar, rezervare produse, etc);

  • trimiterea de newslettere i/sau notificri periodice prin SMS sau e-mail;

  • cercetarea de piaţă, urmrirea i monitorizarea vânzrilor i comportamentul clientului;

  • asigurarea unei experiene de navigare mai bun;

  • analiza candidaturii la posturile disponibile.


Obţinerea consimțământului
Când ne oferiți informații personale pentru a finaliza o comandă pe site sau pentru a returna o achiziție, sunteți de acord să colectăm şi să prelucrăm datele și să le folosim numai pentru acest motiv. Dacă nu completaţi câmpurile obligatorii, nu vom fi în măsură să răspundem solicitărilor dvs..

Dacă vă cerem informațiile dvs. personale dintr-un motiv secundar, cum ar fi campaniile de marketing sau cercetare de piaţăvă vom solicita direct consimțământul exprimat sau vă vom oferi posibilitatea de a refuza.

Retragerea consimțământului
Dacă vă răzgândiți, vă puteți 
oricând retrage consimțământul referitor la continuarea colectării, utilizării sau transmiterii informațiilor dvs. ctre teri, contactând-ne la info@viggo-tailoring.com.

3. Cine are acces la informațiile dvs.

Datele colectate sunt destinate echipelor responsabile de gestiunea relaiei cu clienii i activităţilor de marketing, precum i personalului autorizat din magazine. Pentru a asigura un nivel standard al serviciilor în întreaga reea, datele cu caracter personal pot fi comunicate ctre partenerii de franciză Viggo, respectând un nivel adecvat de protecie conform Regulamentului (UE) 2016/679.

Viggo va transmite datele dvs. personale ctre un terţ doar în urmtoarele situaii:
- cand v-a
i dat acordul în prealabil
- dac
ă pentru a vă putea furniza produsul/serviciul solicitat trebuie să comunice aceste informaţii unui terţ de exemplu pentru stocarea comenzii pe platforma Magento, pentru servicii de curierat (DHL, TNT, UPS, FANcourier, Urgent Cargus, DPD, Nemo Express), pentru servicii de hosting (Romarg), pentru servicii IT (Start Web Solutions), pentru soluţii ERP (Spectrum), pentru solutii de plată online (mobilPay) sau în rate (TBI Credit IFN)
- pentru a v
ă propune oferte adaptate la interesele dvs. prin intermediul furnizorilor de publicitate i ageniilor, cu acordul dvs.
- la cererea autorit
ăţilor judiciare i administrative autorizate

În general, furnizorii terță parte cu care colaborm vor colecta utiliza informațiile dvs. numai în măsura necesară pentru a le permite să realizeze serviciile pe care le presteaz. Anumiți furnizori de servicii, cum ar fi procesatorii de tranzacții de plată, au propriile politici de confidențialitate cu privire la informațiile pe care trebuie să le oferim pentru tranzacțiile legate de achiziții. Astfel, vă recomandăm să citiți politicile acestora de confidențialitate pentru a înțelege modul în care datele dvs. personale vor fi gestionate de acești furnizori.

Informaiile legate de coordonatele dvs. bancare nu sunt stocate de Viggo, ci sunt prelucrate direct de procesatorul de plăţi Mobilpay, aplicând reguli de securitate maxim.

4. Cum pot fi şterse sau modificate datele dumneavoastră personale?

Datele dvs. cu caracter personal sunt pstrate timp de 10 ani de la ultimul contact cu societatea noastră sau până în momentul în care vă exprimai dorina de a fi ters din baza de date Viggo, în msura în care nu există un temei legal pentru a fi arhivate în continuare.

Dacă doriți să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți informațiile personale pe care le avem despre dvs., vă rugm să trimitei un mesaj la adresa de e-mail info@viggo-tailoring.com.

n orice moment putei să vă exersai drepturile conferite de regulamentul (UE) 2016/679, printre care dreptul de a fi uitat, dreptul la portabilitatea datelor i dreptul la restricionarea prelucrrii.

5. Cum asigurăm protecţia datelor dumneavoastră personale?

Viggo a depus toate eforturile pentru a pune în practică msuri tehnice i organizatorice de pstrare a confidenialităţii i a securităţii datelor personale. Scopul acestora este să împiedice riscul ca datele personale să fie accesate, distruse sau sustrase de teri neautorizai.
Romarg ofer
ă servicii de gzduire pentru magazinul on-line Viggo.

Serverul beneficiază de un mix de soluii de protecie. Astfel, protecia perimetrală include mitigarea atacurilor folosind centre de scrubbing la nivel mondial, cu o capacitate de mitigare a atacurilor de tip DDOS/Flood de până la 1.2 Tbps. La nivel de data center serverul este protejat prin mai multe layere: echipamente FortiDDOS i FortiGate pentru protecie Layer 3, 4 si 7. Traficul este analizat granular, iar peste 90% din traficul maliios este oprit înainte de a ajunge la server. La nivelul serverului exist, de asemenea, o protecie complexă rezultată din combinarea unui firewall local cu un web application firewall respectiv elementele de securitate oferite de serverul web (Litespeed Enterprise). Suplimentar, serverul beneficiază de back-up zilnic ce se realizează folosind soluia R1Soft.

Când introduceți parola, va rugm să vă asiguracă browserul dvs. indică (de obicei, prin intermediul unui lacăt sau al altei pictograme) că vă aflați într-o conexiune securizată și că sunteți conectat(ă) la o adresă de pe site-ul Viggo.

6. Modificări ale politicii de confidenţialitate

Ne rezervm dreptul de a aduce modificri acestei politici i vă recomandm sa o revizuii în mod constant. Modificările vor fi anunate printr-un banner vor intra în vigoare imediat după publicarea pe site.
Politica de confiden
ialitate se aplică tuturor informaiilor pe care le transmitei sau pe care le colectm pe baza navigrii dumneavoastră pe site-ul viggo-tailoring.com, respectiv prin intermediul paginilor de Social Media.