DESPRE NOI

Cine suntem?

Vasta experienţă în industria modei pentru bărbaţi, precum şi relaţiile stabile, atent construite, cu cei mai apreciaţi producători de ţesături din lume precum Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Lanificio Cerruti, Holland & Sherry, Reda sau Lanificio Tallia di Delfino sunt factori esenţiali în atingerea celui mai bun raport între maximul de calitate şi preţurile competitive ale produselor noastre. Viggo este sinonim cu semnătura succesului. Acest lucru se traduce printr-un caracter permanent inovator ce vine cu un suflu nou, vital în moda masculină, prin selecţia atentă de piese vestimentare lucrate cu maximă precizie şi dedicare.

 

Scopul nostru

Lansat la Pitti Uomo, cel mai apreciat târg de modă masculină din lume, Viggo este brandul care incită, care provoacă şi care instigă la îmbrăţişarea neobişnuitului. Viggo îşi doreşte să fie noua faţă a garderobei bărbatului modern, stăpân pe propria persoană, prin punerea în valoare a şarmului şi a distincţiei acestuia.

 

Cui se adresează Viggo?

Viggo este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă în aceeaşi măsură emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz. Este partenerul de încredere al bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie: în câştigarea negocierilor, în zilele importante din familie, în vacanţe şi serile în compania celor mai buni prieteni.

 

Garderoba bărbatului modern

Fiecare piesă din colecţiile noastre este rezultatul pasiunii desăvârşite pentru clasicul stil masculin adaptat cerinţelor bărbatului modern. Construcţia tradiţională a costumului oferă acestuia clasă şi longevitate, în timp ce croiala modernă şi ţesăturile superioare plasează purtătorul sub lumina reflectoarelor.