Pasiunea pentru excelenta poarta Loro Piana intr-o calatorie in jurul lumii in cautarea celor mai fine fibre naturale.
Acest efort se aliniaza cu angajamentul pentru sustenabilitatea mediului, protectia valoroaselor resurse ale naturii fiind o constanta a strategiei sale.
Loro Piana porneste de la selectia la standarde inalte a firelor de lana, casmir sau vicunia pe care le transforma prin tehnici special dezvoltate.
Astfel se atinge echilibrul intre traditia artizanala si pionierat in inovatii. Astfel iau nastere tesaturile de lux pe care Viggo Tailoring le pune la dispozitie prin serviciile de croitorie Made to Measure si Bespoke.

Amprenta luxului in tesaturile Loro Piana

Descoperiti Viggo Flagship Store si Viggo Baneasa Shopping City, referinte pe harta tesaturilor premium. Aici va sunt dezvaluite secretele luxului creat in Italia sub semnatura Loro Piana.

Australis, Events, Atelier, Jersey, Sopra Visso, Cashmere Award sau Mare sunt cateva dintre colectiile Loro Piana din care puteti selecta tesaturi sofisticate si unice.

Jersey

Loro Piana prezinta noua sa colecție de jerseu, o tesatura inovatoare obtinuta prin buclarea unui singur fir. Jerseul iși are originea pe insula Jersey la sfârșitul anilor 1800, unde era folosit pentru a face haine de lucru pentru pescarii locali - articole de imbracaminte confortabile, robuste, ideale pentru viata lor grea pe mare. Acum este cunoscut pentru confortul sau extraordinar, intinderea bidirectionala și capacitatea de a se adapta la miscarile purtatorului. Obtinut din casmir pretios sau lana, folosit pur sau amestecat cu alte fibre de calitate superlativa, este disponibil într-o gama larga de nuante si modele solide, în tesaturi tricotate cu aspect rafinat, cu finisaje si greutati diferite.

Mare

Bumbac, in si matase pretioasa - sunt fibrele concepute de Loro Piana pentru a ocupa locul central in garderobele de vara rafinate si confortabile. O varietate de texturi si greutati ideale pentru costume, sacouri si pantaloni, cu o paleta de culori plecand de la tonurile neutre pana la nuante de albastru sau culori deschise, potrivite diverselor tipuri de personalitate.

Events

Loro Piana Events este o selectie a celor mai fine materiale destinate tinutelor formale si ocaziilor speciale. Realizate din fibre superlative, sunt potrivite pentru evenimentele de zi, tuxedo, redingote si veste. Lana pura in amestec cu matase sau stretch este ideala pentru a obtine piese de imbracaminte cu un confort suprem. Jaquardul de matase si catifeaua completeaza gama Events, combinand traditia cu modernul pentru a exprima stilul personal al purtatorului.

Australis

O fibra cu o finete exceptionala. Acesta este punctul de plecare pentru o tesatura incredibil de usoara dar extrem de durabila: lana Super 150'S, remarcabila prin confort, fluiditate, respirabilitate. Disponibila intr-o gama variata de modele clasice sau moderne din care putem croi costume versatile.

Cruise

Colectia Cruise este o combinatie creativa de fibre la superlativ: o selectie de tesaturi conceputa pentru cei ce isi doresc sa calatoreasca cu stil. Experienta rafinata, tactila, specifica tesaturilor Loro Piana, este completata de un mix exploziv de nuante vibrante, efecte si pasteluri. Culori si modele inspirate dintr-o estetica exotica pentru a realiza piese de imbracaminte originale, pline de caracter.

Australis Natural Stretch

O tesatura unica. O aventura care incepe in indepartata si misterioasa Australie, cunoscuta initial sub numele de Terra Australis Incognita sau Taramul Sudic Necunoscut. Aici ia naștere lana Super 150'S, deosebit de moale și fluida, folosita pentru a produce Australis. Aceasta colectie prezinta cele mai rafinate optiuni în versiunea Natural Stretch, tratata cu procese speciale de finisare care accentueaza capacitatea naturală a lanii de a reveni la forma initiala.

Sopra Visso

Povestea excelentei italiene este construita in jurul unei lani de patrimoniu, a unui savoir-faire magistral și a pasiunii Loro Piana pentru calitatea autentica. Lana Sopravvissana provine dintr-o rasa italiana de oi originara din satul Visso din Muntii Sibillini. Loro Piana a creat tesăturile din colecția Sopra Visso prin amestecarea Sopravvissana cu lana merino rafinata, inspirandu-se din aspectul și modelele tesăturilor Shetland si Harris si bazandu-se pe expertiza brand-ului in domeniul fibrelor naturale si priceperea în identificarea, conservarea si imbunatatirea proprietătilor lor naturale. Tehnicile de productie utilizate au fost dezvoltate special pentru acest produs. Tesatura rezultata prezinta un aspect casual in carouri, Prince of Wales si dungi în nuante preluate din peisajele din centrul Italiei.

Loro Piana Zenit®

Inspirata de pasiunea lui Loro Piana pentru cele mai fine fibre din lume, Loro Piana Zenit® este o selectie de materii prime remarcabile, disponibile exclusiv prin serviciile bespoke si made to measure.

Traininguri si Evenimente Private

Suntem mandri sa facem parte din comunitatea Loro Piana printr-un parteneriat strans, o relatie consolidata in timp prin care va putem aduce mai aproape expertiza celui mai important brand de tesaturi si cele mai exclusiviste fibre din lume. Consilierii de vanzari Viggo au beneficiat de know how-ul Loro Piana in cadrul unei sesiuni de training si socializare la fabrica brand-ului din Quarona si Roccapietra, Italia.

Invitatiile la evenimentele exclusive de prezentare a noilor colectii si cinele informale Loro Piana fac din Viggo un partener apreciat si ne permit sa va aducem in premiera in Romania ultimele noutati ale brandului italian.

Descoperiti Experienta Loro Piana