Game
Changer

Under 21&Viggo | 2021 UEFA European Championship

Capsula Speciala Athleisure

Insotim Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei UNDER 21 pe parcursul UEFA Championship - cu un outfit personalizat, cu design minimalist, ce sustine libertatea maxima de miscare, realizat din materiale tehnice obtinute de producatorul nostru in urma colaborarilor cu Armata Italiana.

Material Tehnic

Inovatia si confortul intalnesc luxul si creativitatea. Materialul tehnic este tesut in Occhieppo Superiore, langa Biella, de producatorul nostru italian care si-a inceput calatoria in textile in secolul XVIII cu prelucrarea fibrelor din lana, construind in timp o adevarata traditie a fibrelor nobile, in pur stil italian. Inovatia si calitatile tehnice ale materialelor obtinute au facut ca Armata Italiana sa le foloseasca o lunga perioada de timp si se spune ca in al doilea razboi mondial nu exista soldat italian care sa nu poarte un articol de imbracaminte produs in Occhieppo, fie ca era vorba despre un pulover, jacheta sau sapca. Mai tarziu, sportivii au inceput sa poarte pe teren aceste materiale, incepand cu John Newcombe, celebrul jucator de tenis al anilor 70.

Under 21

Andrei Vlad

Vezi Magazine >

Design Nou

Ameliorate cu tehnologie de ultima ora si atentie la sustenabilitate, aceste materiale sunt preferate in zilele noastre de marile branduri italiene si internationale pentru colectiile casual sport si sunt propuse de Viggo sportivilor Under 21 sub forma unui costum cu design absolut nou: sacoul cu gluga si captuseala perforata, asociat pantalonului cu snur in talie, scot costumul traditional din zona formala, cu accent pe functionalitate si dinamica. Respirabil, cu efect anti pilling si easy care, imbraca elegant sportivul dinamic care are nevoie de extra confort fara sa renunte la un look fashion.

Under 21

Personalizare